Automata pince légnedvesítő

Főkép

A Tökéletes megoldás a Páratartalom szabályozására

 

A VinPilotDryFog szabadalmaztatott szárazköd párásító rendszer a nedvesség növelése nélkül szabályozza és állítja be a hordóterek megfelelő páratartalmát és ez által nagymértében csökkenti a hordók kiszáradása okozta párolgási veszteségeket. Az erre a célra kifejlesztett VinPilotDryFog folyamatosan méri a relatív páratartalmat,és szükség esetén jelzést ad a vezérlő központnak ami ezután indítja a párásító rendszert.

DRYFOG VEZÉRLŐ

DRYFOG VEZÉRLŐ

 

 

DRYFOG PORLASZTÓ

DRYFOG PORLASZTÓ

 

 A VinPilotDryFog rendszer további fontos része a szabadalmaztatott gondozásmentes alacsony nyomáson működő, mozgó alkatrész nélküli porlasztó. Az általa előállított 2-10 mikron nagyságú cseppek azonnal elpárolognak és úgy nevezett száraz ködöt alkotnak. A rendszer alkalmazása az alábbi eredményekkel jár.

  • - minimális borveszteség
  • - cseppmentes pára száraz felületű hordok
  • - gyors megtérülés

 

DRYFOG KÖZPONT

DRYFOG KÖZPONTI VEZÉRLŐPANEL

 

A vezérlőegység tartalmazza szükséges hidraulikus és pneumatikus elemeket. Az alacsony nyomású porlasztók a rozsdamentes szekrényben található tartályokból kapják a vizet amelyek automatikusan, a kompakt  víz - forditottozmozis készülékből töltődnek. A hidropneumatikus vezérlő gondoskodik róla

hogy mindig  megfelelő nyomás álljon rendelkezésre a vezetékek kiürítésére a párásítási ciklus befejezése után és ezáltal megakadályozza  a pangó víz létrejöttét és a porlasztók esetleges után csepegését kombinálva a porlasztókkal a berendezés egy 1-10 mikron nagyságú cseppekből álló úgynevezett szárazködöt állit elő.

Elpárolgási mennyiség

 

Dryfog séma2